Вітаю Вас Гість | RSS

НООКРАТІЯ - ВЛАДА РОЗУМУ

П'ятниця, 26.04.2024, 18:52
Головна » 2010 » Листопад » 8 » Запрошення до революційної організації ІІІ тисячоліття
09:13
Запрошення до революційної організації ІІІ тисячоліття
Читаючи ці рядки, Ви стаєте одним з нас, тому - прохання перше: якщо Ви НЕ вважаєте, що зміна політичного устрою відбувається як в Україні, так й на усій Землі - тоді НЕ ЧИТАЙТЕ ДАЛІ. У іншому разі нам прийдеться нести відповідальність за психічні проблеми, які можуть виникнути у Вас внаслідок несвоєчасного ознайомлення з ідеологічними матеріалами.

Тепер вітаємо тих, хто вирішив читати далі. Отже - ми з Вами розуміємо, що зміни відбуваються, від нас залежить наша роль у них й ми не боїмось проблем, що можуть виникати в процесі роботи.

Існує лише одне майбутнє з єдиною політичною силою, яка зосередить у собі вольових, сміливих та знаючих людей, що сповідуватимуть ідеологію ноократії (влади розуму). Обираючи будь-який інший шлях, люди або просто йдуть до ноократії довше, або заходять у глухий кут, вийти з якого не усім вистачає часу й сил. Але й шлях ноократії - це не легка прогулянка для тих, кому немає чим зайнятись. Доводиться не тільки напружувати мозок, нерви й голос - інколи доводиться працювати й кулаками.

Тим не менше - ми із задоволенням долаємо усі перешкоди, що виникають на нашому шляху. Ще досить часто поруч з нами опиняються випадкові люди, які вважають, що партія - це місце, де можна підзаробити, або відпочити у вільний від роботи чи навчання час. Й перші ж випробування стають для них несподіванкою.

Тому, прохання друге: ЯКЩО ВИ ГОТОВІ ЗАЙМАТИСЬ РЕАЛЬНОЮ ПОЛІТИКОЮ (приймати рішення й втілювати їх у життя, віддавати й виконувати накази, говорити правду товаришам й зберігати партійну таємницю, відповідально розпоряджатись довіреними матеріальними цінностями (у т.ч. зброєю) - ВСТУПАЙТЕ ДО РЕАЛЬНОЇ ПАРТІЙНОЇ ГРУПИ: http://vkontakte.ru/club21059624

А якщо не готові, то повідомляємо: Віртуальна організація Української Національної партії Ноократії http://vkontakte.ru/club17525366- це відкрита група у "контакті" й деякі аналогічні їй групи у інших соціальних мережах. Присутність у ній не накладає тих зобов'язань, що мають місце у закритій групі УНПН. Водночас ми залишаємо за собою право запрошувати усіх "віртуалів" до акцій, що проводитимуться як віртуально, так й реально. Звичайно ми готові вислуховувати й критичні зауваження, хоча ми знаємо: НООКРАТІЯ - НАЙКРАЩЕ З УСЬОГО, ЩО КОЛИ-НЕБУДЬ ПРОПОНУВАЛОСЬ ЛЮДСТВУ!

P.S. Декого дивує, що така глобальна ідея, як ноократія, подається як Національна Ідея. Відповідь дуже проста: глобально мислити може лише та людина, яка навчилась мислити категоріями національними. Усі нації разом утворюють глобальний процес. Подробиці - у наступних матеріалах.
Переглядів: 1069 | Додав: noocracy | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 2
2 Noocrat  
0
Тренеруйтесь и готовтесь smile

1 Просто зайшов  
0
Влада розуму...
Влада розумних людей?
Дуже багато негідників були далеко не дурнями...

Ім`я *:
Email *:
Код *: