Вітаю Вас Гість | RSS

НООКРАТІЯ - ВЛАДА РОЗУМУ

Четвер, 28.03.2024, 17:31
Головна » 2010 » Жовтень » 27 » Стратегічний обман - технологія перемоги!
02:58
Стратегічний обман - технологія перемоги!
Наш час лімітований. На прийняття рішення залишилась ця мить, на вагання вже часу немає.

Ми вирішили йти шляхом ноократії. Тим шляхом, яким Всесвіт рухається від Великого Вибуху до Ноосфери. Ми й раніше йшли цим шляхом - але робили це несвідомо, природі приходилось нас пинками штовхати вперед. Тепер ми господарі своєї долі, бо усвідомили її.

Кожна людина, яка не йде до Ноосфери, коїть злочин проти власної природи, так само як й ми колись. Це не означає, що кожна людина, яка не вступила до нашої партії (або не дотримується її генеральної лінії) є злочинцем. Але я стверджую: мало, дуже мало людей на Землі йдуть до Ноосфери свідомо. Більшість людей природа штовхає до неї пинками. Меншість - вже відпрацьований матеріал, ходячі трупи. Їх неможливо вбити, бо вони не живуть.

Кожен член партії повинен нести живим людям усвідомлення шляху до Ноосфери. У який спосіб це буде зроблено - значення не має. Значення має результат. На трупи слід витрачати часу не більше, ніж потрібно для прийняття рішення: реанімація або утилізація. А от живих, особливо - реанімованих, про бажання виконувати наказ запитувати не слід. У них немає вибору, так само як немає вибору у нас. Ми повинні самі виконувати накази розуму, й вимагати від інших людей їхнього виконання.

Йти до Ноосфери означає оптимізовувати колективне мислення. Ми вже проходили мозкові штурми, ігри, тренінги, на яких мали можливість побачити роботу колективного розуму, тепер перед нами стоїть завдання - створення системи мислення, яка охопить не жменьку аматорів, а мільярди людей. Когось ще доведеться гнати пинками. Але більшість має бути приведена до тями блискавичністю наших дій та зрозумілістю наших ідей.

Зрозуміло, що головний наказ - думати, приймати рішення й нести за них відповідальність. Прояви відмови від виконання цього наказу різні: від впадання у депресію до свідомої руйнації свого мозоку. Ще ми зауважуємо на порушенні правил комунікації: засерання мозоку іншим людям, створення інформаційного сміття та гаміру.

Причому я твердо стою на позиції, що ніякої змови проти розуму бути не може, тому що ходячі трупи взагалі нездатні щось придумати. Має місце стадний інстинкт, який повністю керує меншістю, а більшість підпадає під його дію - бо усі ми люди, які успадкували цей інстинкт від пращурів. Й при цьому стадний інстинкт паралізовує не розум, а волю людей. Усі розуміють, що йдуть кудись не туди, але не можуть знайти у собі сили щось змінити.

У цьому й полягає Влада Розуму. Контроль над волею. А це означає - вміти керувати інстинктами. Що у свою чергу означає досконало вивчити природу інстинктів, рефлексів, депресій, алкоголізму й інших поки що маловивчених й тому - погано керованих речей та явищ.

Я підійшов до головного. У нашій роботі виникають цілком зрозумілі проблеми психологічного порядку. Одні не хочуть нас чути, інші нас не розуміють, треті чогось лякаються й тікають. В результаті - ми тупцюємо на місці, ламаючи голову над питанням: що робити? Мабуть я не буду оригінальним, якщо скажу: коли сил не вистачає, перемогу допоможе здобути хитрість, стратегічний обман. Ми не збираємось збагачуватись за рахунок живих людей, наш намір - дати людям можливість опанувати свої інстинкти, стати господарями свого життя. Якщо ми не зловживатимемо обманом, то кожна пробуджена людина зрозуміє нашу правоту й приєднається до нас.

А якщо ж хтось з членів партії не втримається від спокуси "заробити більше, ніж це буває насправді" - то його чекає тілесне покарання. Нікому не забороняється чесно заробляти на життя. Але коли доводиться вдаватись до обману - то ключовим питанням є честь партії, яка до нього вдається. У нас й без цього буде багато неприємностей. Не вистачає ще, щоб нас звинуватили у безчесті.

Це не означає , до речі, що ми не будемо вести ноократичну пропаганду. Будемо, ще й з більшою силою. Ми не обманюватимемо тих, хто сам шукає шлях до Ноосфери. Щоправда їх мабуть здивують наші методи, викликатимуть якесь несприйняття. Але це доти, поки не буде набутий досвід позитивних змін. Й усвідомлення того, що це краще, ніж бути співучасником перетворення нації у ходячий труп. Ми просто вдаємось до певних дій, які збільшують коефіцієнт корисної дії нашої організації й українського суспільства в цілому. Й зрозуміло, що подробиці - що робитиметься конкретно, дізнаються лише члени партії, які приймуть на себе зобов'язання зберігати партійну таємницю.

Дякую за увагу, й запрошую до обговорення.
Переглядів: 1017 | Додав: noocracy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: