Вітаю Вас Гість | RSS

НООКРАТІЯ - ВЛАДА РОЗУМУ

Четвер, 28.03.2024, 14:45
Головна » 2011 » Грудень » 2 » Семінари "Еволюція й геополітика: нові пристосування людини у боротьбі за виживання."
11:40
Семінари "Еволюція й геополітика: нові пристосування людини у боротьбі за виживання."
Людині для виживання потрібен мінімум речей. Повітря, помірний температурний режим, вода, їжа здавна вважаються фізиологічним мінімумом виживання людини. Віднедавна цей перелік доповнено радіаційним та акустичним фоном у певних межах, магнітним та гравітаційним полями земних параметрів.
 
Водночас існує цілий перелік екологічних факторів, на які людина не тільки не звертає уваги, але й не здогадується про їхнє існування. Як часто кожен з нас звертає увагу на те, що йому повідомляють інформацію, яка йому не потрібна? А хто здогадується про те, що відклавшись десь у закутках людської пам'яті, інформація впливає на рішення людини впродовж усього її наступного життя? Комусь вигідно, щоб поширювалась інформація про якісь містичні речі, про "невдачу" й "наговор". Й у гонитві за "дивом" люди дуже часто втрачають останній шанс прийняти рішення, необхідне їм для виживання.
 
Ми не говоримо про панацею від усіх людських бід - ми говоримо про напрямок розвитку людини, про реальні навички виживання в сучасних умовах, про справжніх ворогів людини й про те, яким чином люди можуть реально вплинути на свою життєдіяльність. Й хоч дуже часто шлях від теорії до практики може тривати усе життя - по-справді мисляча людина розуміє, що йти цим шляхом необхідно всупереч усім обставинам.
 
Усе це - реальність, у якій ми живемо. На протязі останнього року Центр Ноосферної Просвіти УНПН не проводив ніяких публічних заходів, приділивши основну увагу дослідницькій роботі. Тепер, підводячи підсумки 2011 року, ми запрошуємо усіх бажаючих ознайомитись з результатами нашої роботи, поспілкуватись у колі однодумців й, можливо - визначитись зі спільними планами на рік 2012. Хтось хоче переконати людство, що цей рік буде останнім - а ми знаємо, що інформація про "кінець світу" є прикладом того самого "вірусного повідомлення", яке впливає на життя кожної людини. Уявляєте собі, наскільки недалекими можуть бути плани людей, які підсвідомо приймають рішення з поправкою на те, що 2013 року вже не буде?
 
Тож - всупереч усім "прогнозам" ми пропонуємо Вам зіпсувати плани тих, хто вже готується стати "господарями планети" після 2012 року. Вільне мислення, здатність відрізнити правду від вигадки, успішне втілення своїх рішень у життя - це те, до чого ми не лише закликаємо, а те, чого більшості людей не вдасться уникнути навіть якщо ми для цього нічого не робитимемо. Приходьте й визначайте свій світогляд самостійно. Головне - не майте сумнівів у тому, що Ви взмозі визначити свій світ власним розумом. Інакше - за найменших Ваших вагань це буде робити за Вас хтось інший.
 
Більше інформації Ви отримаєте на наших семінарах, які відбуватимуться у грудні 2011 року кожної суботи за адресою: м. Дніпропетровськ,  вул. Комсомольська 60 (бібліотека для молоді біля парку Глоби - не плутайте з міською бібліотекою на вул. Леніна!). 
 
 
Тема семінару у суботу, 3 грудня - "Загальне уявлення про ноосферу: інформаційне середовище як екологічний фактор, колективне мислення, інформаційні війни." Початок о 14:00. Орієнтовна тривалість семінару - 3 години.
 
Оргвнесок (за весь місяць) - 30 гривень. Розглядаються заявки від науковців та винахідників на позапланові доповіді в рамках семінарів ЦНП.
Довідки за телефоном (050) 512-45-85
Переглядів: 995 | Додав: noocracy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: