Вітаю Вас Гість | RSS

НООКРАТІЯ - ВЛАДА РОЗУМУ

П'ятниця, 19.04.2024, 04:24
Головна » 2010 » Лютий » 20 » Україна без тютюну. Мобілізація сил.
10:17
Україна без тютюну. Мобілізація сил.
Той, хто критикує нашу антитютюнову політику – нехай подивиться у очі тих людей, яких тютюнопаління позбавило рідних та близьких. Нехай пояснить їм, чому власники тютюнових компаній мають жирувати, а вони – займатись організацією похорон. Чому дозволено планувати розширення ринків збуту тютюнових виробів, по суті – полювання на здорових людей. Може є й інші запитання – але нехай відповість хоча б на ці.
 
Ми – Українська Національна партія Ноократії. Ми вважаємо, що є питання, які не можна відкладати на період «до здобуття влади». До таких питань ми відносимо поширення тютюнопаління в Україні та усьому світі.
 
Ми не бажаємо чекати, поки нікотин знищить репродуктивне здоров’я українських жінок.
 
Ми не бажаємо дивитись, як прихована пропаганда тютюнопаління перетворює чергове покоління українців на слухняних біороботів, якими можна буде маніпулювати, запропонувавши атрибути «красивого життя»: сигару, келих коньяку та ілюзію поваги до людини, яка усім цим труїтиме себе. Й ми казатимемо те, що є.
 
Нацисти знищили людей набагато менше, ніж це зробили тютюнові магнати. Як відомо, нацизм звинувачений у злочинах проти людства. Відтак - прищеплення тютюнової залежності ми також вважаємо злочином проти людства.
 
Наш духовний наставник, Володимир Іванович Вернадський, усе життя обстоював ідеї пацифізму. Однак у статті «Декілька слів про ноосферу» він чітко вказав на необхідність застосування сили до таких людей, як нацисти. Отже – ми маємо повне моральне право, беручи відповідальність на себе, закликати людей до застосування влади по відношенню до організаторів винищення людства.
 
Ми знаємо, що у головних злочинців є співучасники – маленькі люди, які часто не мають іншого вибору, ніж виробляти смерть та торгувати нею. Що ж – ми розуміємо, що вони дуже часто самі є жертвами власного бізнесу. Й так само палять й передчасно помирають від хвороб. Але чи маємо ми їх жаліти?
 
Давайте пожаліємо торгівців наркотиками – вони мовляв, не мають іншого вибору також. А разом з ними – пожаліємо тих, хто виплавляючи метал, забруднює повітря та водойми. Тих, хто кожного ранку їде на роботу, забруднюючи атмосферне повітря вихлопами свого автомобіля. Пожаліємо багатьох, багатьох людей, у голови яких імплантовано програму самознищення, й вони на сьогоднішній день вже є еволюційно мертвими – їхні нащадки якщо й народять дітей, то майбутнього у них може просто не бути. Усі ці люди – біороботи, керовані людьми, цілі яких здоровим глуздом осягнути важко. Усіх їх прийдеться вибачати – але кожен перед цим повинен буде зробити правильні висновки про своє попереднє життя й про плани на майбутнє.
 
Й ми, створюючи партію Ноократії, зробили лише перший крок до переосмислення своєї ролі на Землі. Ми не хочемо бути дезертирами у неоголошеній війні проти нашої нації та людства в цілому. Ми розуміємо, що найголовніша мета, що стоїть перед нами – досконало вивчити природу людини, щоб максимально оптимізувати її діяльність у гармонії з космосом та самими собою.
 
Пам’ятаючи усе це, ми знову повертаємось до своїх буденних справ. Завтра нам приймати прості рішення та втілювати їх у життя. Нам більше немає чого чекати. В Україні панує безвладдя, владу слід будувати наново. Й ми вважаємо, що це має бути Ноократія – Влада Розуму.
 
Провідник УНПН – Головаха Павло Володимирович
 
Тютюн - зброя в руках тих, хто бажає знищення Української Нації. Як правило, з першої цигарки починається прилучення людини до інших згубних звичок, які системно винищують силу та волю нашого народу.

Принципові позиції:
1. Кожна людина, яка причетна до виробництва та реалізації тютюну, є співучасником злочину проти людства.

2. Кожен, хто вживає тютюн - біоробот, якому не вистачає волі, аби перемогти свою залежність.

3. Усі, хто знають про шкоду тютюнопаління, але навіть не намагаються цьому перешкодити - є дезертирами, що прикривають своє боягузство словами про право людей на вибір й т.п.

27 лютого ми проводимо акцію, спрямовану в першу чергу на мобілізацію антитютюнового руху.

Порядок проведення акції:

14.00 - 15.00 - збір та інструктаж учасників за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Міронова 1Б (вхід у арку біля ТЦ "Європа", приміщення "Міжнародного Коралового клубу").

15.00 - 16.00 - польова акція. Зміст її ми не можемо викласти публічно, однак гарантуємо: нікому не доведеться робити те, що йому не сподобається.

16.00 - 17.00 - повернення на "базу", обговорення акції та визначення наступних дій.

Організатор акції - Українська Національна Партія Ноократії

За підтримки Міжнародного Коралового клубу

Інформаційний партнер - http://www.dniprograd.org
 
Телефон для довідок - (050) 512-45-85
Переглядів: 911 | Додав: noocracy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: