Вітаю Вас Гість | RSS

НООКРАТІЯ - ВЛАДА РОЗУМУ

П'ятниця, 19.04.2024, 18:24
Головна » 2010 » Березень » 16 » Підрив тютюнової індустрії - акція прямої дії!
07:51
Підрив тютюнової індустрії - акція прямої дії!
УНПН продовжує акцію "Україна без тютюну". Дехто робив припущення, що це - одноразовий піар. Однак усе набагто гірше, й в першу чергу - для тютюнових магнатів. Акція триває, й спрямовується вона на ураження тютюнової індустрії економічними засобами.
 
Для того, аби зменшити прибутки від продажу тютюнових виробів - достатньо щоб кинули палити ті, хто хочуть це зробити.

Дуже часто тим, хто не зумів кинути палити з першого разу, не вистачає мотивації. Справді - дуже важко кинути, якщо аргументів "за" лише трохи більше, ніж аргументів "проти". Й не починають палити знову лише переконані у правильності цього рішення люди.

Це переконання залежить від твердості характеру та самооцінки людини. Майже усі курці почали палити під впливом оточення, у якому вони знаходились. Й для того, аби кинути палити, слід не просто змінити коло спілкування - необхідно навчитись самому впливати на своє оточення так, щоб й воно позбулось шкідливої звички.

У нас немає часу вислуховувати сумніви: "а може воно й не так шкідливо, набагато більше шкоди від заводів й т.п." Усе це - дешеві відмовки слабкохарактерних людей. Такі розмови вигідні лише тим, чиї прибутки напряму залежать від кількості людей, що не кидають палити. Й кожен день дарує їм нові прибутки, водночас на цвинтарях все більше людей, які не дожили до пенсії. Ось Вам ще один мотив: Ви сплачуєте внески до пенсійного фонду для того, аби чиновники отримували підвищену пенсію замість Вас? Подумайте про це!

Й звертаємо увагу на цю інформацію. Ми організовуємо групу обміну досвідом для тих, хто кидає палити. Вона абсолютно безкоштовна - вважайте, що це не тренінг, а зустріч однодумців. Перше зібрання - у четвер, 18 березня 2010 року за адресою: вул. Комсомольська, 60 (бібліотека біля парку Глоби). Попереднє спілкування - з 18.00 до 19.00, основна частина - з 19.00. Вхід вільний, але звертаємо Вашу увагу: не обов'язково чекати зустрічі, щоб кинути палити! Кидайте зараз - а до нас приходьте ділитись досвідом!

Контактний тел. (050) 512-45-85
 
 
Переглядів: 903 | Додав: noocracy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: