Вітаю Вас Гість | RSS

НООКРАТІЯ - ВЛАДА РОЗУМУ

П'ятниця, 19.04.2024, 21:02
Головна » 2010 » Квітень » 15 » Дніпродзержинськ проти тютюнових та інших шкідливих викидів
12:03
Дніпродзержинськ проти тютюнових та інших шкідливих викидів
У суботу, 17 квітня 2010 року Українська Національна партія Ноократії проводить чергову акцію у рамках програми становлення здорового способу життя в Україні. Цього разу центром подій стає Дніпродзержинськ – місто, яке можна сміливо вважати зоною екологічного лиха.
 
Розпочавши акцію «Україна без тютюну», ноократи зіштовхнулись з міцним клубком питань, які не вирішуються по-окремості. Так, з’ясувалось, що дуже часто на паління «списуються» екологічні проблеми. Мовляв – люди хворіють не від заводських викидів, а тому що палять.
 
Оскільки таке «прикриття» проблеми є неприпустимим, подальші акції УНПН в цілому носитимуть більш гнучкий характер – й стосуватимуться не тільки проблем тютюнопаління, а взагалі: ставленню людей до здорового способу життя з урахуванням питань охорони навколишнього середовища.
 
На акцію 17 квітня запрошуються усі дніпродзержинці, які вважають можливим лише один шлях розвитку України: формування політичної волі у інтелектуально розвиненої частини суспільства, з одночасним становлення принципово нової системи політичного управління, такої як ноократія (влада розуму).
 
Акція розпочнеться о 10.30 біля пам’ятника Брежнєву (верх проспекту Леніна), після чого її учасники рухатимуться в центр міста. З пропозиціями щодо змісту акції можна звертатись за телефоном (050) 512-45-85.
 
Ваша воля - воля нації! Виявіть її!
Переглядів: 975 | Додав: noocracy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Deepak  
0
That's not just logic. That's really senilbse.

Ім`я *:
Email *:
Код *: