Вітаю Вас Гість | RSS

НООКРАТІЯ - ВЛАДА РОЗУМУ

П'ятниця, 29.03.2024, 00:42
Головна » 2010 » Листопад » 08
Читаючи ці рядки, Ви стаєте одним з нас, тому - прохання перше: якщо Ви НЕ вважаєте, що зміна політичного устрою відбувається як в Україні, так й на усій Землі - тоді НЕ ЧИТАЙТЕ ДАЛІ. У іншому разі нам прийдеться нести відповідальність за психічні проблеми, які можуть виникнути у Вас внаслідок несвоєчасного ознайомлення з ідеологічними матеріалами.

Тепер вітаємо тих, хто вирішив читати далі. Отже - ми з Вами розуміємо, що зміни відбуваються, від нас залежить наша роль у них й ми не боїмось проблем, що можуть виникати в процесі роботи.

Існує лише одне майбутнє з єдиною політичною силою, яка зосередить у собі вольових, сміливих та знаючих людей, що сповідуватимуть ідеологію ноократії (влади розуму). Обираючи будь-який інший шлях, люди або просто йдуть до ноократії довше, або заходять у глухий кут, вийти з якого не усім вистачає часу й сил. Але й шлях ноократії - це не легка прогулянка для тих, кому немає чим зайнятись. Доводиться не тільки напружувати мозок, нерви й голос ... Читати далі »
Переглядів: 1064 | Додав: noocracy | Дата: 08.11.2010 | Коментарі (2)

Світ постійно змінюється. Інша справа - швидкість, з якою це відбувалось раніше й з якою відбувається тепер. Це вимагає збільшення швидкості мислення не тільки індивідуального, але й колективного.

Що таке світогляд? Життєво важливий орган, який формується з дитинства. Саме у дитинстві ми засвоюємо, що існує якась швидкість змін, а до неї додається також показник прискорення швидкості змін. Тепер ми маємо справу й з показником нарощування прискорення швидкості змін, який необхідно прилаштувати десь у нашому світогляді, щоб не зробити його ідеальним, а лише створити умови для наближення до ідеального.

Дуже важливо пам'ятати: у кожного з нас завжди є кілька резервних світоглядів. Один ми використовуємо як публічний, пануючий у суспільстві, інший - як інтимний. Решта - чекають свого часу на межі нашої свідомості й підсвідомості. Інформація, яка немов зрошувальний дощ, постійно вирощує у нас нові світогляди. Час від часу відбувається поштовх - й ми відчуваємо, як стали ... Читати далі »
Переглядів: 1164 | Додав: noocracy | Дата: 08.11.2010 | Коментарі (0)